autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie si sos de usturoi

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
4 bucati piept de pui, sare si piper, 200 gr. ciuperci, 1 lg ulei, 1 lamaie, 1 cana fasole verde, 2-3 linguri de faina, cateva linguri de lapte, 3-5 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.

Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.

Intre timp, razuiti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.

Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.

Intr-o alta tigaie, usturoiul taiat marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.

Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sosul si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o

7 voturi    9 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei sote cu piure de cartofi noi