Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.
Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.
Intre timp, razuiti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.
Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.
Intr-o alta tigaie, usturoiul taiat marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.
Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sosul si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii