Pui cu lamaie si sos de usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • sare si piper
  • 200 gr. ciuperci
  • 1 lg ulei
  • 1 lamaie
  • 1 cana fasole verde
  • 2-3 linguri de faina
  • cateva linguri de lapte
  • 3-5 catei de usturoi

Mod de preparare

Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.

Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.

Intre timp, razuiti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.

Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.

Intr-o alta tigaie, usturoiul taiat marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.

Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sosul si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor