Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4 pulpe mari de pui, 2 lamai, 2 cepe verzi, o legatura de patrunjel, 8 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 4 cepe rosii, 4 morcovi, 125 ml vin alb
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce zeama de la 1 1/2 lamaie. Se curata si se spala ceapa, patrunjelul si 4 catei de usturoi, apoi se toaca foarte marunt. Coaja de lamaie se amesteca cu o lingura de ulei, sare, piper si se introduce sub piele. Ceapa se taie in 8, usturoiul ramas se taie marunt, morcovii felii subtiri. Se aseaza impreuna cu pulpele intr-un vas termorezistent, se toarna deasupra uleiul, vinul si zeama de lamaie si se da la cuptor 45 min.
Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie si usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
In primul rand va urez tuturor "La multi ani!", sa aveti un an mai bun si plin de impliniri pe toate
7 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru
2 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate