Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce zeama de la 1 1/2 lamaie. Se curata si se spala ceapa, patrunjelul si 4 catei de usturoi, apoi se toaca foarte marunt. Coaja de lamaie se amesteca cu o lingura de ulei, sare, piper si se introduce sub piele. Ceapa se taie in 8, usturoiul ramas se taie marunt, morcovii felii subtiri. Se aseaza impreuna cu pulpele intr-un vas termorezistent, se toarna deasupra uleiul, vinul si zeama de lamaie si se da la cuptor 45 min.
Se servesc fierbinti.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii