autor:

FABIO

» » Mancaruri cu carne

Pui cu lapte si lamaie

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane: 1kg piept de pui fara piele, 1,5 lt lapte, 2 lamai, 100 gr faina, 100 gr unt, 100 cl ulei de masline extra virgin, 1 lingurita nucsoara, sare si piper dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Taiam pieptul in cubulete mai mari, si le trecem foarte bine prin faina.Intr-o oala punem la incalzit uleiul de masline impreuna cu untul. Odata ca e bine incalzit punem pieptul la prajit, adaugam sarea si piperul si lasam sa se prajeasca pana devine de culoare aurie. Intre timp radem coaja de la 2 lamaie si le stoarcem de suc. Odata ca pieptul a devenit auriu, adaugam coaja de lamaie si sucul rezultat amestecand bine si turnam laptele pana acoperim puiul. Adaugam nucsoara si potrivim de sare. Lasam la foc mediu si continuam fierberea amestecand din cand in cand pana sosul devine ca o crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lapte si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza

117 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu salam

Mazare cu salam

Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata marunt cu putina sare. Se adauga morcovul taiat rondele

11 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 14 martie 2011

    cam la fel il pregatesc si eu dar in loc de lapte pun smantana.ffff bun

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Buna de tot!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Dupa reteta prezentata sunt sigura ca este un deliciu.Ai votul meu,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Cred ca e un deliciu.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte bun.Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte bun,

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Ft bun puiul cu lapte si lamaie sio eu obisnuiesc sa pregatesc!felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • Fara foto

      elena , 25 noiembrie 2009

      sa stii cai foarte bun recomand tuturor reteta

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Şi mie îmi place.

    • Fara foto

      Nadia , 20 septembrie 2009

      Interesanta combinatia de lapte, lamaie si carne. Merita incercat!

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Interesanta combinatie !

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Imi place.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 1kg piept de pui fara piele
  • 1,5 lt lapte
  • 2 lamai
  • 100 gr faina
  • 100 gr unt
  • 100 cl ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita nucsoara
  • sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

9 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

monik (Chef de cuisine)

cam la fel il pregatesc si eu dar in loc de lapte pun smantana.ffff bun

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca a la Nico