autor:

FABIO

» » Mancaruri cu carne

Pui cu lapte si lamaie

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane: 1kg piept de pui fara piele, 1,5 lt lapte, 2 lamai, 100 gr faina, 100 gr unt, 100 cl ulei de masline extra virgin, 1 lingurita nucsoara, sare si piper dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Taiam pieptul in cubulete mai mari, si le trecem foarte bine prin faina.Intr-o oala punem la incalzit uleiul de masline impreuna cu untul. Odata ca e bine incalzit punem pieptul la prajit, adaugam sarea si piperul si lasam sa se prajeasca pana devine de culoare aurie. Intre timp radem coaja de la 2 lamaie si le stoarcem de suc. Odata ca pieptul a devenit auriu, adaugam coaja de lamaie si sucul rezultat amestecand bine si turnam laptele pana acoperim puiul. Adaugam nucsoara si potrivim de sare. Lasam la foc mediu si continuam fierberea amestecand din cand in cand pana sosul devine ca o crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lapte si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete

2 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Se taie dovleceii pe jumatate,se decapeaza,se umplu cu miezul scos din ei,carnea tocata,marar verde

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 14 martie 2011

    cam la fel il pregatesc si eu dar in loc de lapte pun smantana.ffff bun

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Buna de tot!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Dupa reteta prezentata sunt sigura ca este un deliciu.Ai votul meu,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Cred ca e un deliciu.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte bun.Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte bun,

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Ft bun puiul cu lapte si lamaie sio eu obisnuiesc sa pregatesc!felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • Fara foto

      elena , 25 noiembrie 2009

      sa stii cai foarte bun recomand tuturor reteta

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Şi mie îmi place.

    • Fara foto

      Nadia , 20 septembrie 2009

      Interesanta combinatia de lapte, lamaie si carne. Merita incercat!

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Interesanta combinatie !

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Imi place.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 1kg piept de pui fara piele
  • 1,5 lt lapte
  • 2 lamai
  • 100 gr faina
  • 100 gr unt
  • 100 cl ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita nucsoara
  • sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

9 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

monik (Chef de cuisine)

cam la fel il pregatesc si eu dar in loc de lapte pun smantana.ffff bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Kaizer de casa