Am ''tavalit'' cubuletele de pui prin amidon si apoi le-am marinat in sosul de soia, zaharul, 5 condimente chinezesti, ghimbirul ras, cateii de usturoi si ardeii iuti. Am lasat la marinat pentru 10 minute. Intr-o tigaie am calit in putin ulei cubuletele de pui pana s-au rumenit.Am adaugat apoi legumele congelate si am completat cu sucul de rosii si daca a mai fost nevoie foarte putina apa.Spre sfarsit am adaugat alunele.
Am lasat pe foc pana amidonul si-a facut treaba si a inchegat sosul.Nu lasati mult pe foc! Altfel legumele se inmoaie si nu mai au textura aceea crocanta caracteristica preparatelor chinezesti.Am servit cu garnitura de orez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii