autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

pui cu legume

Autor: lorena nechifor (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lorena nechifor (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
1/2 kg piept de pui dezosat, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 catel de usturoi taiat,1 morcov, 1 ceapa medie, 1lg otet balsamic, sare, piper, ulei(masline)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

10 voturi

Mod de preparare

se taie ceapa, ardeii, morcovii,usturoiul, in fasii subtiri, se pun la calit in putin ulei, pana se inmoaie, apoi se adauga carnea taiata bucati mici si se lasa la prajit pana capata o culoare auriu deschis, se stropeste cu otetul balsamic, se asezoneaza cu sarea si piperul, apoi se adauga putina apa si se lasa la fiert pana se face un sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu legume la Crock Pot

Piept de pui cu legume la Crock Pot

Daca vreti un pranz usor, va recomand aceasta reteta cu piept de pui si legume. Eu am facut acest

6 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking
Pulpe de pui cu orez brun si legume

Pulpe de pui cu orez brun si legume

Se curata pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosi julien,

15 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Friptura din pulpa de curcan cu miere si lamaie