se taie ceapa, ardeii, morcovii,usturoiul, in fasii subtiri, se pun la calit in putin ulei, pana se inmoaie, apoi se adauga carnea taiata bucati mici si se lasa la prajit pana capata o culoare auriu deschis, se stropeste cu otetul balsamic, se asezoneaza cu sarea si piperul, apoi se adauga putina apa si se lasa la fiert pana se face un sos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii