Se curata legumele si se toaca marunt.
Se pune intr-o cratita putin ulei la incins si se calesc in el ceapa cu morcovul.
Intre timp se toaca si ardeiul in bucatele potrivite.
Ardeiul se pune si el peste ceapa si morcovul aproape caliti.
Se amesteca in cratita:
Apoi se pun deasupra legumelor bucatile de carne de pui:
Se potriveste de sare, se pune piper si musai si paprika (boia de ardei- dulce am pus eu-)
Se completeaza cu apa pana se acopera toata carnea:ntre timp se decojesc rosiile si se toaca in cubulete si apoi se pun peste carne.
Se spumeaza carnea si adaugam 3 foi de dafin.
Se da cratita la cuptor, pana scade lichidul. Pana nu se incalzeste prea tare in bucatarie se pregateste si ustoroiul. Mie imi place sa il toc finut cu cutitul, dar se poate folosi si presa de usturoi.Cand e aproape gata, se pune usturoiul peste pui.
Noi am mancat puiul cu piure de cartofi, dar merge foarte bine cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii