autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Pui cu legume in vas roman

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
1 pui, cartofi 400gr, ceapa 2 buc, ardei gras 1 buc mai mare, usturoi 2-3 catei, condimente pentru carne pui, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu condimentele pentru carne de pui sau delikat si boia dulce, piper. Cartofii se curata, se spala si se condimenteaza cu aceleasi condimente. Ceapa se curata, se toaca solzisori. Ardeiul se curata, se spala si se taie fisii. Oala romana se pregateste conform instructiunilor (se tine in apa calda cam 15-20 min). Se pun cartofii in vas, apoi ceapa, ardeii si bucatile de carne. Se adauga 1 pahar cu apa (nu este necesara f multa apa), se acopera vasul si se da la cuptor aproximativ 45 min. Cand preparatul este aproape gata se ia capacul si se mai lasa 10 min in cuptor. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu pui si legume in vas roman

Orez cu pui si legume in vas roman

Se spala orezul in cateva ape si se lasa la umflat circa 15 minute. Se spala si apoi se taie cubulete

12 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte buna mancarea ta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Iese extraordinara mancarea in aceste vase

  • dicarmencitta1957 , 20 iulie 2009

    Mai Mariana, mi-ai adus aminte ca am si eu un astfel de vas si maine chiar fac piept de pui cu ciuperci.Felicitari pentru prezentare,ti-a iesit super.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Si eu pregatesc mancarea in vase de lut.Iese minunata.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

      Vasul e foarte bun pentru orice fel de mancare. Iese o friptura minunata!

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

      Se adauga ulei doar daca doriti sa mincati mai gras. Se poate face si in alta tava sau vas.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • cartofi 400gr
  • ceapa 2 buc
  • ardei gras 1 buc mai mare
  • usturoi 2-3 catei
  • condimente pentru carne pui
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna mancarea ta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon