autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Pui cu legume in vas roman

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
1 pui, cartofi 400gr, ceapa 2 buc, ardei gras 1 buc mai mare, usturoi 2-3 catei, condimente pentru carne pui, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu condimentele pentru carne de pui sau delikat si boia dulce, piper. Cartofii se curata, se spala si se condimenteaza cu aceleasi condimente. Ceapa se curata, se toaca solzisori. Ardeiul se curata, se spala si se taie fisii. Oala romana se pregateste conform instructiunilor (se tine in apa calda cam 15-20 min). Se pun cartofii in vas, apoi ceapa, ardeii si bucatile de carne. Se adauga 1 pahar cu apa (nu este necesara f multa apa), se acopera vasul si se da la cuptor aproximativ 45 min. Cand preparatul este aproape gata se ia capacul si se mai lasa 10 min in cuptor. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu pui si legume in vas roman

Orez cu pui si legume in vas roman

Se spala orezul in cateva ape si se lasa la umflat circa 15 minute. Se spala si apoi se taie cubulete

11 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare. Cartofii se curata , se

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte buna mancarea ta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Iese extraordinara mancarea in aceste vase

  • Fara foto

    dicarmencitta1957 , 20 iulie 2009

    Mai Mariana, mi-ai adus aminte ca am si eu un astfel de vas si maine chiar fac piept de pui cu ciuperci.Felicitari pentru prezentare,ti-a iesit super.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Si eu pregatesc mancarea in vase de lut.Iese minunata.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

      Vasul e foarte bun pentru orice fel de mancare. Iese o friptura minunata!

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

      Se adauga ulei doar daca doriti sa mincati mai gras. Se poate face si in alta tava sau vas.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • cartofi 400gr
  • ceapa 2 buc
  • ardei gras 1 buc mai mare
  • usturoi 2-3 catei
  • condimente pentru carne pui
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna mancarea ta!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)