Pieptul de pui se taie cubulete si se condimenteaza cu piper, coriandru si sare.
Ardeii, rosiile, si ceapa se taie in cuburi mai mari.
Intr-un vas de iena sau intr-o tava se amesteca toate ingredientele se pune uleiul si apa si se introduce in cuptorul incins.
Se lasa la cuptor circa 1 ora.
Se serveste cald cu garnitura sau salata.
Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii