Toate legumele(in afara de rosii),se taie bucatele;ceapa se taie marunt;la fel si usturoiul.Se amesteca totul cu sare si condimente,dupa gust;eu pun cca 1,5 lingurita de sare;piper pun 1/4 lingurita;ienibahar tot 1/4 lingurita;cardamom tot atit;cury pun 1 lingurita,iar cimbru cca 1/2 lingurita.Dupa ce totul se amesteca bine,se pune intr-o tava.Se fac niste(am recitit,acum ,reteta si am vazut ca e incompleta;nu stiu ce s-a intimplat;cind am scris-o, era completa),gaurele(cu mina),in care se pun bucatile de pui.Puiul se da cu sare si piper,apoi se stropeste cu uleiul de masline.Se acopera cu rosiile,taiate rondele.
Se acopera tava cu folie,se da la cuptorul fierbinte;se lasa in cuptor,la foc mediu cca 1,5-2 ore.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii