Intai spalam puii ii curatam bine si le lasam cu piele.
Intr-un bol punem 2linguri ulei de masline,si condimentele si le amestecam bine si ungem puii pe care i-am taiat in doua .
Intr-o tava adinca punem legumele taiate in sferturi stropim putin ulei de masline peste ele,putina sare groasa si piper si putin thimine.Peste legume asezam un gratar si asezam puii unsi cu mirodenii si asa punem tava la cuptor.Astfel legumele capata din sucul puiilor si nu se usuca.Coacem la 180 de grade 40-50 de minute sau pina legumele sint moi si puii rumeniti.
Este o mancare gustoasa si sanatoasa.Se poate adauga la copt o capatina de usturoi taiata pe orizontala si pusa intre legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii