Se spala puiul si se freaca cu putina sare si condimente,apoi il umplem cu legume taiate marunt si il asezam intr-o tava.
Asezam legume pe langa el,il stropim cu bere,cu ulei,din nou cu condimente, asezam capacul si il dam la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca, ridicam capacul si luam cu lingura ulei din tava si stropim puiul.
Repetam stropirea de cateva ori si cand puiul s-a rumenit, oprim focul. Sa aveti pofta dragilor!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii