autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui cu legume, ouă şi iaurt

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
1 pui mare, 1 kg roşii, 3 ardei graşi, 2 ouă, 120 g iaurt, 3 cepe, 3 morcovi, 1 rădăcină pătrunjel, 100 ml ulei, 100 ml vin alb, 1 legătură verdeaţă, condiment tip Delikat, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Speli puiul, îl porţionezi, ungi fiecare bucată cu ulei, le aşezi într-o cratiţă şi le dai la cuptor ca să se rumenească. Din când în când le stropeşti cu vin ca să se pătrundă bine carnea. În acest timp, cureţi toate legumele în afară de roşii, tai morcovii şi rădăcina de pătrunjel rondele, ardeii fideluţă, toci ceapa şi le laşi deoparte. După ce s-a rumenit carnea, torni supa preparată cu o linguriţă de condiment, pui sare şi piper după gust, mai dai totul la cuptor pentru 10 minute. Scoţi apoi bucăţile de carne pe o farfurie, iar în sosul format adaugi legumele tăiate, acoperi cratiţa cu un capac şi le dai la cuptor. În acest timp, opăreşti roşiile şi le tai felii. După 20 de minute scoţi legumele, adaugi carnea şi roşiile feliate, sare şi piper după gust, torni iaurtul bătut cu ouăle şi mai dai cratiţa la cuptor pentru 15-20 de minute. Când mâncarea e gata, presari şi verdeaţa tocată
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume, ouă şi iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 1 kg roşii
  • 3 ardei graşi
  • 2 ouă
  • 120 g iaurt
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1 legătură verdeaţă
  • condiment tip Delikat
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj