Speli puiul, îl porţionezi, ungi fiecare bucată cu ulei, le aşezi într-o cratiţă şi le dai la cuptor ca să se rumenească. Din când în când le stropeşti cu vin ca să se pătrundă bine carnea. În acest timp, cureţi toate legumele în afară de roşii, tai morcovii şi rădăcina de pătrunjel rondele, ardeii fideluţă, toci ceapa şi le laşi deoparte. După ce s-a rumenit carnea, torni supa preparată cu o linguriţă de condiment, pui sare şi piper după gust, mai dai totul la cuptor pentru 10 minute. Scoţi apoi bucăţile de carne pe o farfurie, iar în sosul format adaugi legumele tăiate, acoperi cratiţa cu un capac şi le dai la cuptor. În acest timp, opăreşti roşiile şi le tai felii. După 20 de minute scoţi legumele, adaugi carnea şi roşiile feliate, sare şi piper după gust, torni iaurtul bătut cu ouăle şi mai dai cratiţa la cuptor pentru 15-20 de minute. Când mâncarea e gata, presari şi verdeaţa tocată

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii