Într-un castron, se amesteca turmericul, ghimbirul, 1/2 lingurita de sare, scortisoara, zaharul si piperul. Se pune puiul si se rasuceste sa se acopere cu amestecul.
Într-o cratita de teflon, se Încalzeste uleiul, la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul, amestecând des 7 minute sau pâna când ceapa este frageda.
Se adauga 1/2 cana de apa, morcovii, cartofii, untul de arahide si restul de 1/2 lingurita sare; se pun la fiert. Se fierb 5 minute sau pâna când morcovii Încep sa se moaie.
Se adauga puiul si se prajeste 2 minute sau pâna când nu mai este roz. Se adauga 2 cani de apa si se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic, se acopera si se fierb 15 minute sau pâna când puiul este facut si cartofii sunt fragezi.
Se adauga broccoli; se acopera si se fierb 5 minute sau pâna când broccoli este fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii