Pieptul de pui l-am spalat si l-am fiert timp de 5 minute in apa cu putina sare .
Varza de bruxelles am curatat-o de frunzele vested si am fiert-o si pe ea putin in apa cu sare (cam 3 minute)
Ceapa si usturoiul le-am taiat solzisor , ghimbirul l-am razuit,portocala am curatat-o de coaja si am taiat-o cubulete iar topinamburul l-am spalat , curatat si facut cubulete.
Intr-un castron am pus ceapa, usturoiul , topinamburul , ghimbirul, portocala si pieptul de pui . Deasupra am pus bucatele de unt , sare si piper si le-am amestecat putin .
Punem totu;l intr-un vas termorezistent si adaugam varza scursa de apa
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute maxim .
Serviti cald cu smantana sau branzeturi deasupra .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii