Ingrediente
-1 piept pui, -3-4 bucati topinambur, -15 bucati varza de bruxelles, -1 ceapa rosie, -1 catel usturoi, -1 cm ghimbir razuit, -50 gr unt, -1 portocala rosie, -sare, -piper
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Varza de bruxelles am curatat-o de frunzele vested si am fiert-o si pe ea putin in apa cu sare (cam 3 minute)
Ceapa si usturoiul le-am taiat solzisor , ghimbirul l-am razuit,portocala am curatat-o de coaja si am taiat-o cubulete iar topinamburul l-am spalat , curatat si facut cubulete.
Intr-un castron am pus ceapa, usturoiul , topinamburul , ghimbirul, portocala si pieptul de pui . Deasupra am pus bucatele de unt , sare si piper si le-am amestecat putin .
Punem totu;l intr-un vas termorezistent si adaugam varza scursa de apa
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute maxim .
Serviti cald cu smantana sau branzeturi deasupra .