Pieptul de pui l-am spalat si l-am fiert timp de 5 minute in apa cu putina sare .
Varza de bruxelles am curatat-o de frunzele vested si am fiert-o si pe ea putin in apa cu sare (cam 3 minute)
Ceapa si usturoiul le-am taiat solzisor , ghimbirul l-am razuit,portocala am curatat-o de coaja si am taiat-o cubulete iar topinamburul l-am spalat , curatat si facut cubulete.
Intr-un castron am pus ceapa, usturoiul , topinamburul , ghimbirul, portocala si pieptul de pui . Deasupra am pus bucatele de unt , sare si piper si le-am amestecat putin .
Punem totu;l intr-un vas termorezistent si adaugam varza scursa de apa
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute maxim .
Serviti cald cu smantana sau branzeturi deasupra .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii