autor:

Trincuci Luiza

» » Fripturi

Pui cu legume si sos de smantana

Autor: Trincuci Luiza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Trincuci Luiza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Ingrediente
1 punga amestec mexican(sau amestec de legume), 1kg pulpe de pui(sau aripioare), 100gr smantana, usturoi(dupa gust), 50gr unt, ulei pentru pulpele de pui, 2 rosii, 10 linguri apa, curry pentru pui, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri.
Se ung pulpele cu ulei si se presara curry.se pun intr-o tava si se dau la cuptor.Intr-o tigaie se incinge untul si se adauga rosile taiate cubulete si amestecul de legume.Se calec putin dupa care se adauga apa si se lasa la inabusit.Smantana se freaca cu usturoi pisat si putina sare.Cand pulpele si legumele sunt gata se aseaza pe o farfurie si lana se aseaza si smantana.Se presara patrunjel.Eu am amestecat ulterior smantana cu legumele si a fost delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de smantana si ananas cu garnitura de orez cu legume

Pui cu sos de smantana si ananas cu garnitura de orez cu legume

Taiem pulpele de pui cubulete le calim in putin ulei cand prind o culoare aurie punem si ananasul

2 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 punga amestec mexican(sau amestec de legume)
  • 1kg pulpe de pui(sau aripioare)
  • 100gr smantana
  • usturoi(dupa gust)
  • 50gr unt
  • ulei pentru pulpele de pui
  • 2 rosii
  • 10 linguri apa
  • curry pentru pui
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Trincuci Luiza
Tort diplomat special

Tort diplomat special

Este simplu de preparat si foarte delicios!! Pentru inceput bateti frisca si da-ti-o la rece.Apoi

3 voturi    1 comentariu
2h
Dulciuri diverse
Fasolica batuta

Fasolica batuta

Pentru ca sunt olteanca nu trebuia sa lipseasca fasolea din meniu!Se pune fasolica la fiert cu morcovul

5 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ostropel de peste

Ostropel de peste

Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre

3 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos