Pieptul de pui se portioneaza cubulete de 1 cm, ardeiul, ceapa si ciupercile se taie julien. In wok-ul incins se adauga ulei de masline, apoi pe rand puiul, ceapa, ardeiul si ciupercile. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic aprox. 10 min. In paralel se face un sos format din ghimbir ras, zeama de lamaie, zahar si sos de soia care se adauga cand legumele si carnea sunt aproape gata. Pentru garnitura se foloseste orez.dupa preferinta sosul poate fi si picant adaugandu-se pasta harissa ( pasta de chilli)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii