Am spalat pieptul de pui pe care l-am taiat julien,cu legumele am procedat la fel.Am folosit o oala teflon (daca aveti wok e si mai bine)in care am pus uleiul de masline iar cand s-a incins am pus carnea cu sare si piper si am lasat-o cam 5 minute mestecand des(oala acoperita cu capac).Am adaugat mai intai ceapa iar la cate 3 minute ardeiul si ciupercile.Le-am lasat acoperite amestecand din cand in cand am pus si sosul soya .In momentul in care am pus soya am luat definitiv capacul si am lasat sa scada zeama care si-au lasat-o legumele.Tot procesul de pe foc a durat cam 40 minute . Am servit-o ca atare fara nimic langa

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii