Pui cu mamaliga la coptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg mamaliga rece
  • 50 gr cascaval
  • 300 gr piept de pui
  • 4 rosii
  • 2 catei usturoi
  • 2 oua
  • 50 gr bacon
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 20 gr unt

Mod de preparare

Mamaliga rece se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu unt.Pieptul de pui se desoseaza daca este nevoie, se taie fasii lungi si se aseaza in tava peste mamaliga.Peste piept se rade cascavalul,se pune usturoiul pisat,baconul taiat subtire si rosiile taiate in jumatate sau in 4.

Se toarna uleiul de masline,ouale batute,sare,piper si patrunjelul taiat marunt.

Se da la cuptor timp de 25 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise