Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care aranjam pulpele de pui.Condimentam carnea cu sare si piper macinat si presaram deasupra oregano.
Taiem merele si portocala in felii. Adaugam deasupra jumatate din feliile de portocala. Punem feliile de mar si restul feliilor de portocala.
Turnam deasupra zeama de portocala. Punem uleiul de masline. Introducem vasul in cuptorul incalzit. Cand pulpele de pui sunt rumenite, iar fructele usor caramelizate, scoatem tava din cuptor. Servim.
Reteta Video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/pui-cu-mar-si-portocala.html
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii