1)Carnea de pui, baconul si cârnatul feliat se prãjesc în foate putin ulei de mãsline. Oricum va iesi multã grãsime din pui,cam 1-2 linguri de ulei este suficient.Se stinge cu Brandy.
2)Se adaugã cartofi si se condimenteazã.
Pune pasta de toamte, mazãrea si la urmã apã cãldutã cât vã place.
Portughezilor le place scãzutã, dar nouã ne place mai multã zeamã.
3)Se lasã sã fiarbã. Când este aproape gata se sparg ouãle, mai lasã putin si se ia de pe foc.
Eu am pus mentã proaspãtã si ia dat un gust foarte bun, dacã vã place puteti servi cu zeamã de lãmâie.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii