autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

pui cu mazare

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
1pui, o ceapa, 100g slanina, o lingura rasa cu faina, 1/2kg mazare, 1/2pahar bulion de rosii, 30g unt, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se rumenesc in unt bucatile de pui cu ceapa tocata in unt si cu felii de slanina intr-o cratita, pe foc mic, apoi se pudreaza cu faina, se amesteca putin, se toarna apa sau supa de carne, sare, piper, bulionul de rosii si mazarea cruda. Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic. Daca mazarea este conservata, se opareste si se adauga la sfarsit si se fierbe numai 2 clocote. Esta foarte gustoasa cu marar verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu mazare

Piept de pui cu mazare

Spalam bine pieptul de pui il taiem in cubulete. Punem intr-o craticioara 2 linguri de ulei din samburi

70 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si

16 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Cind este gata se poate adauga deasupra si niste patrunjel verde tocat marunt.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1pui
  • o ceapa
  • 100g slanina
  • o lingura rasa cu faina
  • 1/2kg mazare
  • 1/2pahar bulion de rosii
  • 30g unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Varza dulce cu carnati proaspeti