pui cu mazare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1pui
  • o ceapa
  • 100g slanina
  • o lingura rasa cu faina
  • 1/2kg mazare
  • 1/2pahar bulion de rosii
  • 30g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se rumenesc in unt bucatile de pui cu ceapa tocata in unt si cu felii de slanina intr-o cratita, pe foc mic, apoi se pudreaza cu faina, se amesteca putin, se toarna apa sau supa de carne, sare, piper, bulionul de rosii si mazarea cruda. Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic. Daca mazarea este conservata, se opareste si se adauga la sfarsit si se fierbe numai 2 clocote. Esta foarte gustoasa cu marar verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise