autor:

fragolina bianca

» » Mancaruri cu carne

pui cu mazare in sos de lapte

Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
-un piept de pui, -o ceapa mica rosie, -mazare congelata 400 g, -lapte 1 pahar, -faina ptr infainat, -un cub Knorr Gaina (se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare), -ulei de masline 4 linguri

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-o caserola se pun 2 linguri de ulei in care se caleste ceapa taiata marunt dupa care se adauga mazarea congelata cu un cub Knorr Gaina, adaugati apa cat sa acopere si lasati sa fiarba.

Separat intr-o alta tigaie puneti 2 linguri de ulei unde prajiti usor pieptul de pui taiat fasii si dat prin faina.Cand e usor rumenit turnati laptele si lasati sa scada .Cinci minute inainte sa stingeti focul adaugati mazarea care e fiarta si lasati sa prinda gust si sa se ingroase un pic.Verificati daca mai trebuie sare si in caz ca nu mananca copii puteti adauga piper alb sau curry.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu mazare in sos de lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Tare bun!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Nu am facut niciodata cu lapte,dar cred ca este foarte gustoasa si mazarea cu lapte.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      n-am incercat mazarea cu lapte.eu o fac cu smantana.dar pentru toate e un inceput.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Simplu si gustos.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      ce bunatate!salvat

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • -un piept de pui
  • -o ceapa mica rosie
  • -mazare congelata 400 g
  • -lapte 1 pahar
  • -faina ptr infainat
  • -un cub Knorr Gaina (se foloseste la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare)
  • -ulei de masline 4 linguri

Raporteaza reteta

Retete
de fragolina bianca
PASTA RECE

PASTA RECE

Pasta se fierbe in apa sarata la foc mic.Am mai citit in alte retete de adaugare ulei in apa dar

3 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
FOCACCIA CU ROSII CHERRY

FOCACCIA CU ROSII CHERRY

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus si framantati bine pana devine un aluat compact si nu

4 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pui piri piri cu legume la tigaie