Intr-o caserola se pun 2 linguri de ulei in care se caleste ceapa taiata marunt dupa care se adauga mazarea congelata cu un cub Knorr Gaina, adaugati apa cat sa acopere si lasati sa fiarba.
Separat intr-o alta tigaie puneti 2 linguri de ulei unde prajiti usor pieptul de pui taiat fasii si dat prin faina.Cand e usor rumenit turnati laptele si lasati sa scada .Cinci minute inainte sa stingeti focul adaugati mazarea care e fiarta si lasati sa prinda gust si sa se ingroase un pic.Verificati daca mai trebuie sare si in caz ca nu mananca copii puteti adauga piper alb sau curry.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii