Se taie carnea de pui bucatele, se toaca ceapa marunt si se zdrobeste usturoiul. Conopida se alege buchetele. Se caleste in uleiul incins carnea impreuna cu ceapa, se adauga usturoiul si mirodeniile, se toarna deasupra zeama de zarzavat si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga conopida si mazarea si se fierbe la foc mic inca 12 minute. Se ia cratita de pe foc si se incorporeaza putin cate putin iaurtul. Se gusta de sare si se presara frunzulite de coriandru (facultativ).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii