Se taie pieptul de pui in bucati (nu foarte mici). Se amesteca pesmetul cu condimentele pentru pui si se trece carnea prin pesmet, se scutura si apoi se pune la prajit in uleiul incins.
Cand s-a rumenit carnea (dupa aprox. 3 minute) se adauga in tigaie merele taiate felii si curatate. Dupa ce s-au inmuiat feliile de mar se toarna supa de pui si se innabusa totul 15 minute.
Intre timp se prepara sosul amestecand toate ingredientele intr-un vas.
Se scot din tigaie puiul si merele si se toarna sosul, amestecand pana da in clocot si se ingroasa putin (1-2 minute).
Se aseaza pe farfurii orezul fiert, puiul si merele, se toarna apoi sosul si se presara patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii