autor:

ioana.te

» » Mancaruri cu carne

Pui cu mere in sos de miere si mustar

Autor: ioana.te (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana.te (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
4 linguri pesmet fin, condimente pentru pui (sau cardamom, piper, sare, nucsoara, boia dulce), 1 cana supa de pui, patrunjel proaspat, ulei de masline, , pentru sos:, 1/2 cana cidru (sau suc de mere), 1 lingura mustar, 1 lingura miere, 1/4 cana suc lamaie, 1 lingurita amidon, , garnitura: orez

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in bucati (nu foarte mici). Se amesteca pesmetul cu condimentele pentru pui si se trece carnea prin pesmet, se scutura si apoi se pune la prajit in uleiul incins.
Cand s-a rumenit carnea (dupa aprox. 3 minute) se adauga in tigaie merele taiate felii si curatate. Dupa ce s-au inmuiat feliile de mar se toarna supa de pui si se innabusa totul 15 minute.
Intre timp se prepara sosul amestecand toate ingredientele intr-un vas.
Se scot din tigaie puiul si merele si se toarna sosul, amestecand pana da in clocot si se ingroasa putin (1-2 minute).
Se aseaza pe farfurii orezul fiert, puiul si merele, se toarna apoi sosul si se presara patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mere in sos de miere si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de marar

Mancarica de marar

Speli carnea, o usuci cu un servet si o portionezi.Cureti ceapa si o toci.Inabusi carnea impreuna

7 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in bucati mici. Ardeii si ceapa verde se taie marunt. Burgulul

21 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri pesmet fin
  • condimente pentru pui (sau cardamom
  • piper
  • sare
  • nucsoara
  • boia dulce)
  • 1 cana supa de pui
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • pentru sos:
  • 1/2 cana cidru (sau suc de mere)
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura miere
  • 1/4 cana suc lamaie
  • 1 lingurita amidon
  • garnitura: orez

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de miel