autor:

ioana.te

» » Mancaruri cu carne

Pui cu mere in sos de miere si mustar

Autor: ioana.te (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana.te (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
4 linguri pesmet fin, condimente pentru pui (sau cardamom, piper, sare, nucsoara, boia dulce), 1 cana supa de pui, patrunjel proaspat, ulei de masline, , pentru sos:, 1/2 cana cidru (sau suc de mere), 1 lingura mustar, 1 lingura miere, 1/4 cana suc lamaie, 1 lingurita amidon, , garnitura: orez

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in bucati (nu foarte mici). Se amesteca pesmetul cu condimentele pentru pui si se trece carnea prin pesmet, se scutura si apoi se pune la prajit in uleiul incins.
Cand s-a rumenit carnea (dupa aprox. 3 minute) se adauga in tigaie merele taiate felii si curatate. Dupa ce s-au inmuiat feliile de mar se toarna supa de pui si se innabusa totul 15 minute.
Intre timp se prepara sosul amestecand toate ingredientele intr-un vas.
Se scot din tigaie puiul si merele si se toarna sosul, amestecand pana da in clocot si se ingroasa putin (1-2 minute).
Se aseaza pe farfurii orezul fiert, puiul si merele, se toarna apoi sosul si se presara patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mere in sos de miere si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe dezosate in punga Maggi

Pulpe dezosate in punga Maggi

Am spalat carnea, am pus-o in punga Maggi peste care am pus condimentele de la punga Maggi, am amestecat

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri pesmet fin
  • condimente pentru pui (sau cardamom
  • piper
  • sare
  • nucsoara
  • boia dulce)
  • 1 cana supa de pui
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • pentru sos:
  • 1/2 cana cidru (sau suc de mere)
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura miere
  • 1/4 cana suc lamaie
  • 1 lingurita amidon
  • garnitura: orez

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piept de pui cu smanatana si mascarpone