Se taie pieptul de pui in bucati (nu foarte mici). Se amesteca pesmetul cu condimentele pentru pui si se trece carnea prin pesmet, se scutura si apoi se pune la prajit in uleiul incins.
Cand s-a rumenit carnea (dupa aprox. 3 minute) se adauga in tigaie merele taiate felii si curatate. Dupa ce s-au inmuiat feliile de mar se toarna supa de pui si se innabusa totul 15 minute.
Intre timp se prepara sosul amestecand toate ingredientele intr-un vas.
Se scot din tigaie puiul si merele si se toarna sosul, amestecand pana da in clocot si se ingroasa putin (1-2 minute).
Se aseaza pe farfurii orezul fiert, puiul si merele, se toarna apoi sosul si se presara patrunjel.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii