autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Pui cu mere si sos caramel

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2009

Ingrediente
piept de pui 1 jumatate de buc, mar 1 buc, sare, zahar brun, unt 1 cub, lamaie 1 buc

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul se sareaza si se prajeste in unt. Marul se spala se taie rondele indepartandu-se cotorul in asa fel incat sa ramana ca un inel. Intr-o tigaie se pune putin unt si se adauga zaharul brun. Se formeaza un caramel. Se stoarce lamaia, iar sucul se adauga peste zaharul caramelizat dupa care adaugam rondelele de mar. Cand acestea s-au inmuiat se da deoparte tigaia. Se aseaza pe frunze de salata verde pieptul de pui apoi merele si se asezoneaza cu sosul format. Se serveste ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mere si sos caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

In ulei se caleste ceapa taiata si se adauga apoi pipotele si inimile taiate. Cand acestea s-au patruns

5 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti si sos

Ardei umpluti si sos

Curat, spal ardeii, las la scurs. Ceapa tocata marunt o calesc, adaug morcovul dat pe robot,  apoi

212 voturi    31 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mincare de vinete cu carne de miel(specific arab)