autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Pui cu mere si sos caramel

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2009

Ingrediente
piept de pui 1 jumatate de buc, mar 1 buc, sare, zahar brun, unt 1 cub, lamaie 1 buc

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul se sareaza si se prajeste in unt. Marul se spala se taie rondele indepartandu-se cotorul in asa fel incat sa ramana ca un inel. Intr-o tigaie se pune putin unt si se adauga zaharul brun. Se formeaza un caramel. Se stoarce lamaia, iar sucul se adauga peste zaharul caramelizat dupa care adaugam rondelele de mar. Cand acestea s-au inmuiat se da deoparte tigaia. Se aseaza pe frunze de salata verde pieptul de pui apoi merele si se asezoneaza cu sosul format. Se serveste ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mere si sos caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca

Musaca

Musacaua este o mancare foarte usor de facut si foarte gustoasa. Sunt mai multe variante care circula

11 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Strogonof cu cimbru de câmp (Strogonof com tomilho)

Strogonof cu cimbru de câmp (Strogonof com tomilho)

1)Condimenteazã carnea tãiatã fâsiute cu sare si piper. Pune la prãjit carnea in 1 dl ulei

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Friptura surpriza