autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

Pui cu miere si portocale

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
- un pui, - condimente pentru pui, - o portocala, - miere, - morcov, conopida, - orez, - delicat, - margarina, - unt, - bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se cresteaza in doua parti si se pun feliile de portocale in acele crestaturi.
2.Portocala se curata foarte bine, inclusiv de acea albeata, pentru a nu fi puiul amar.
3.Se pune puiul intr-o tava unsa cu margarina.
4.Se tine la cuptor timp de o ora, o ora si ceva.Dupa o ora scoateti tava si intoarceti puiul si pe cealalta parte.
5.Orezul se fierbe impreuna cu 2 linguri de delicat.
6.Conopida si morcovul tocate marunt,se pun in tigaia in care in prealabil am pus 3-4 cubulete de unt, lasam sa se topeasca untul,punem legumele si le calim impreuna cu o lingurita de bulion si cu delicat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere si portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in crusta de miere cu cartofi si portocale

Pulpe de pui in crusta de miere cu cartofi si portocale

Spalam ciocanelele si le curatam bine, le condimentam si le bagam la frigider. Curatam cartofii si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

21 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Delicios...

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    XCombinatia de carne de pui, miere si portocale este super!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Felicitari! E foarte apetisant

    • Fara foto

      Andreea Manciu , 23 septembrie 2009

      Va multumesc fetelor! Da este foarte bun la gust puiul uns cu miere, care il face sa fie si mai fraged!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Ce bine arata Andreea..............felicitari.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Arata bine.La friptura de pui folosesc miere amestecata cu mustar,piper,ulei,boia,si chiar usturoi pisat,si ung carnea cu acest amestec.Carnea o asez pe un pat de legume:ceapa,morcov,ardei...

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Cred ca are un gust deosebit!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Mmmm ce bine arata puiul tau Andreea,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Arat foarte bine fripturica ta...,si eu folosesc mierea ,este o bunatate...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Si eu gatesc asemanator,adica nu pun legume.Si pun si cateva boabe de ienibahar,imi place aroma.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Andreea arata foarte, foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

flori de piatra (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Ardei prajiti umpluti cu carne