Puneti 1 l de apa intr-o cratita si lasati-o pe foc sa dea in clocot. Curatati ceapa, taiati-o rondele si introduceti-o in apa clocotita impreuna cu bucatile de pui si putina sare. Acoperiti cratita cu un capac si lasati carnea sa fiarba incet 40 de minute.
Cand carnea este fiarta, incingeti grill-ul din cuptor, amestecati mierea cu scortisoara si cu putin piper si ungeti cu amestecul astfel obtinut bucatile de pui, dupa ce ati indepartat pielita. Asezati-le apoi intr-o tava, dati-le la cuptor, sub gril, si lasati-le sa se rumeneasca circa 3 minute pe fiecare parte.
Scoateti bucatile de pui pe un platou, puneti in tava zeama de lamaie, amestecati-o cu sosul de carne (cu o spatula) si turnati-o peste carne. Serviti puiul astfel preparat cu o garnitura de varza taiata fasii si fiarta in aburi, asezonata simplu cu unt sarat.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii