Intr-o tigaie se incinge 2 lg de ulei de masline, se pun pulpele de pui fara piele si se lasa sa se inabuse putin, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt. Se adauga condimentele:scortisoara, ghimbirul, sare, piper, curcuma si sofranul si se lasa sa se inabuse putin. Dupa 5 minute se pune mierea,apa sau supa de pui,cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba carnea. Cand carnea este fiarta, lasam sa scada sosul apoi adaugam smochinele taiate in patru, acoperim tigaia si mai lasam 5 min sa fiarba dar sa nu se transforme in gem.
Se serveste cu cus-cus,orez sau simpla .
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii