autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu miere si vin

Autor: adriana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 pui, 5 lingurite miere de albine, un pahar vin alb, condimente: sare, piper, usturoi granulat, cimbru, 100 ml ulei, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul se taie bucati si se aseaza intr-o tava. Se amesteca mierea de albine cu vinul si condimentele si se toarna peste pui. Se lasa in acest amestec puiul cateva ore. Intr-o cratita se pune puiul impreuna cu sosul format si uleiul la foc mic si de amesteca ca sa nu se prinda.

Cand puiul este rumenit se scoate si se aseaza pe un platou si se presoara patrunjelul taiat marunt. Se poate servi cu garnitura se cartofi natur. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere si vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de miel cu dovleac si cartofi

Tocanita de miel cu dovleac si cartofi

Sa facem o introducere despre 2 alimente, care rar le intalnim in bucataria romaneasca. Primul este

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raci

Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raci

Carnea tocata se condimenteaza, se amesteca cu crevetii tocati cu cutitul, ierburile tocate. Se framanta

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Super combinatia,uite de miere de albine nu stiam am sa incerc si eu sa vad cum iese puiul.

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de adriana
SANGRIA

SANGRIA

Se curata fructele de coaja se taie cubulete si se pun intr-un recipient(hara).Se adauga gheata,zaharul,scortisoara,coniacul

15 voturi    4 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super combinatia,uite de miere de albine nu stiam am sa incerc si eu sa vad cum iese puiul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
ostropel de pui cu cartofi