Reteta postata pe: 11 martie 2009
Ingrediente
1 pui, 5 lingurite miere de albine, un pahar vin alb, condimente: sare, piper, usturoi granulat, cimbru, 100 ml ulei, patrunjel
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala puiul se taie bucati si se aseaza intr-o tava. Se amesteca mierea de albine cu vinul si condimentele si se toarna peste pui. Se lasa in acest amestec puiul cateva ore. Intr-o cratita se pune puiul impreuna cu sosul format si uleiul la foc mic si de amesteca ca sa nu se prinda.
Cand puiul este rumenit se scoate si se aseaza pe un platou si se presoara patrunjelul taiat marunt. Se poate servi cu garnitura se cartofi natur. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere si vin" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Super combinatia,uite de miere de albine nu stiam am sa incerc si eu sa vad cum iese puiul.