autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu miere si vin

Autor: adriana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 pui, 5 lingurite miere de albine, un pahar vin alb, condimente: sare, piper, usturoi granulat, cimbru, 100 ml ulei, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul se taie bucati si se aseaza intr-o tava. Se amesteca mierea de albine cu vinul si condimentele si se toarna peste pui. Se lasa in acest amestec puiul cateva ore. Intr-o cratita se pune puiul impreuna cu sosul format si uleiul la foc mic si de amesteca ca sa nu se prinda.

Cand puiul este rumenit se scoate si se aseaza pe un platou si se presoara patrunjelul taiat marunt. Se poate servi cu garnitura se cartofi natur. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere si vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Super combinatia,uite de miere de albine nu stiam am sa incerc si eu sa vad cum iese puiul.

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 5 lingurite miere de albine
  • un pahar vin alb
  • condimente: sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • cimbru
  • 100 ml ulei
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de adriana
SANGRIA

SANGRIA

Se curata fructele de coaja se taie cubulete si se pun intr-un recipient(hara).Se adauga gheata,zaharul,scortisoara,coniacul

15 voturi    4 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super combinatia,uite de miere de albine nu stiam am sa incerc si eu sa vad cum iese puiul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla cu cartofi si mujdei