Se unge tava cu unt, se adauga morcovii cu usturoiul si ceapa, se presara patrunjelul si mararul peste ele si se pun deasupra pulpele. Se toarna 100 ml apa peste toate si se lasa la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic.
Se scoate tava din cand in cand si se ung pulpele cu unt pana se rumenesc bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii