autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu morcovi la cuptor

Autor: sabina purcaru (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sabina purcaru (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 octombrie 2006

Ingrediente
5-6 morcovi si 2 cepe taiate in rondele mai groase, 3 capatini de usturoi, patrunjel si marar, pulpe de pui, unt

Dificultate: Redusa Timp: 2h

34 voturi

Mod de preparare

Se unge tava cu unt, se adauga morcovii cu usturoiul si ceapa, se presara patrunjelul si mararul peste ele si se pun deasupra pulpele. Se toarna 100 ml apa peste toate si se lasa la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic.

Se scoate tava din cand in cand si se ung pulpele cu unt pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu morcovi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Curcan umplut la cuptor

Curcan umplut la cuptor

Am lasat curcanul, frecat in prealabil cu sare si pe interior si pe exterior, 24 de ore intr-un

51 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana

Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana

1)Carnea se condimenteaza cu sare, piper,chimion,dafin,usturoiul pisat,boia,pasta de ardei si vin.Se

18 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

34 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc