autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu morcovi la cuptor

Autor: sabina purcaru (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sabina purcaru (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 octombrie 2006

Ingrediente
5-6 morcovi si 2 cepe taiate in rondele mai groase, 3 capatini de usturoi, patrunjel si marar, pulpe de pui, unt

Dificultate: Redusa Timp: 2h

34 voturi

Mod de preparare

Se unge tava cu unt, se adauga morcovii cu usturoiul si ceapa, se presara patrunjelul si mararul peste ele si se pun deasupra pulpele. Se toarna 100 ml apa peste toate si se lasa la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic.

Se scoate tava din cand in cand si se ung pulpele cu unt pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu morcovi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga

9 voturi    6 comentarii
2h 40 min
Fripturi
Ciocanele de pui cu cartofi

Ciocanele de pui cu cartofi

Se face o marinada din sos tiganesc, soia, sare si cimbru in care se pune ciocanele de pui si se

1 vot    0 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

34 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)