autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu morcovi la cuptor

Autor: sabina purcaru (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sabina purcaru (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 octombrie 2006

Ingrediente
5-6 morcovi si 2 cepe taiate in rondele mai groase, 3 capatini de usturoi, patrunjel si marar, pulpe de pui, unt

Dificultate: Redusa Timp: 2h

34 voturi

Mod de preparare

Se unge tava cu unt, se adauga morcovii cu usturoiul si ceapa, se presara patrunjelul si mararul peste ele si se pun deasupra pulpele. Se toarna 100 ml apa peste toate si se lasa la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic.

Se scoate tava din cand in cand si se ung pulpele cu unt pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu morcovi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin

Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin

Se spala pulpele, se ung cu ulei de masline, si se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente

50 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi
Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor

Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor

O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata

17 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

34 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi