Nautul se pune la umflat peste noapte, a doua zi se schimba apa si se pune la fiert. Eu l-am fiert la oala sub presiune ~40min.
Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se rumesneste carnea pe toate partile. se aduga ceapa taiata marunt , morcovul felii , se caleste putin dupa care punem apa cat nivelul carnii. Fiind de tara o sa fiarba cel putin 1 ora si va scade suficienta apa. Daca e carne din comer puneti 200 ml apa . Lasati sa fiarba. Dovleceii se taie felii. Cand este carnea gata, punem doveleii ai lasam sa fiarba 3 min apoi adaugam nautul, bulionul si rosia taiata cuburi mici. NU UITATI SI DE CONDIMENTE. Eu nu masor condimentele le pun dupa gust. Asa ca, gustati si mai puneti comdiment atat cat considerati necesar. (de obicei 1 lingurita rasa garam masala e suficient). La final adaugati ustuloi si marar daca doriti.
Pofta buna!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii