autor:

naty

» » Mancaruri cu carne

Pui cu naut si dovlecei

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2016

Ingrediente
1 piept de pui (de tara am avut eu ), -300 gr naut, -2 dovlecei, 1 ceapa, -1 morcov, -1 lingura bulion, -1 rosie mare, -1 lingurita marar tocat( optional), - 4 catei de usturoi, -sare si piper, -garam masala, -GHimbir pudra, -turmenic, -putin coriandru prosoapat rasnit

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Nautul se pune la umflat peste noapte, a doua zi se schimba apa si se pune la fiert. Eu l-am fiert la oala sub presiune ~40min.
Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se rumesneste carnea pe toate partile. se aduga ceapa taiata marunt , morcovul felii , se caleste putin dupa care punem apa cat nivelul carnii. Fiind de tara o sa fiarba cel putin 1 ora si va scade suficienta apa. Daca e carne din comer puneti 200 ml apa . Lasati sa fiarba. Dovleceii se taie felii. Cand este carnea gata, punem doveleii ai lasam sa fiarba 3 min apoi adaugam nautul, bulionul si rosia taiata cuburi mici. NU UITATI SI DE CONDIMENTE. Eu nu masor condimentele le pun dupa gust. Asa ca, gustati si mai puneti comdiment atat cat considerati necesar. (de obicei 1 lingurita rasa garam masala e suficient). La final adaugati ustuloi si marar daca doriti.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu naut si dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MANCAREA CIOBANULUI

MANCAREA CIOBANULUI

Carnatii se fac la gratar. Casul si urda se taie felii si se sareaza. Mamaliga se face la foc mic. Cand

33 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Curatam ciapa , o tocam marunt si o sotam in untul topit.Cand este aproape gata adaugam cateii de

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui (de tara am avut eu )
  • -300 gr naut
  • -2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • -1 morcov
  • -1 lingura bulion
  • -1 rosie mare
  • -1 lingurita marar tocat( optional)
  • - 4 catei de usturoi
  • -sare si piper
  • -garam masala
  • -GHimbir pudra
  • -turmenic
  • -putin coriandru prosoapat rasnit

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui Sultanica