autor:

naty

» » Mancaruri cu carne

Pui cu naut si dovlecei

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2016

Ingrediente
1 piept de pui (de tara am avut eu ), -300 gr naut, -2 dovlecei, 1 ceapa, -1 morcov, -1 lingura bulion, -1 rosie mare, -1 lingurita marar tocat( optional), - 4 catei de usturoi, -sare si piper, -garam masala, -GHimbir pudra, -turmenic, -putin coriandru prosoapat rasnit

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Nautul se pune la umflat peste noapte, a doua zi se schimba apa si se pune la fiert. Eu l-am fiert la oala sub presiune ~40min.
Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se rumesneste carnea pe toate partile. se aduga ceapa taiata marunt , morcovul felii , se caleste putin dupa care punem apa cat nivelul carnii. Fiind de tara o sa fiarba cel putin 1 ora si va scade suficienta apa. Daca e carne din comer puneti 200 ml apa . Lasati sa fiarba. Dovleceii se taie felii. Cand este carnea gata, punem doveleii ai lasam sa fiarba 3 min apoi adaugam nautul, bulionul si rosia taiata cuburi mici. NU UITATI SI DE CONDIMENTE. Eu nu masor condimentele le pun dupa gust. Asa ca, gustati si mai puneti comdiment atat cat considerati necesar. (de obicei 1 lingurita rasa garam masala e suficient). La final adaugati ustuloi si marar daca doriti.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu naut si dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE

PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE

Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se

8 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de  maruntaie de miel

Tocanita de maruntaie de miel

Se spala maruntaiele bine dupa care se taie in bucati medii. Grasimea se taie cuburele mici si se

6 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui (de tara am avut eu )
  • -300 gr naut
  • -2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • -1 morcov
  • -1 lingura bulion
  • -1 rosie mare
  • -1 lingurita marar tocat( optional)
  • - 4 catei de usturoi
  • -sare si piper
  • -garam masala
  • -GHimbir pudra
  • -turmenic
  • -putin coriandru prosoapat rasnit

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
chiftelute cu carne de curcan