Se prepara in tava sau in vas de yena. Pe fundul vasului se pune putin ulei (nu prea mult) si carnea condimentata. Peste carne se pune orezul uniform (cat va place). Peste orez si carne puneti: smantana (cam o smantana mica) si lapte, adaugati sare/vegeta (daca vreti si putin piper) si turnati amestecul in vas.
Apoi puneti totul la cuptor (cam pentru 1 ora + 1/2), pana e facuta carnea si orezul e fiert. Se va forma putina crusta deasupra. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii