Se prepara in tava sau in vas de yena. Pe fundul vasului se pune putin ulei (nu prea mult) si carnea condimentata. Peste carne se pune orezul uniform (cat va place). Peste orez si carne puneti: smantana (cam o smantana mica) si lapte, adaugati sare/vegeta (daca vreti si putin piper) si turnati amestecul in vas.
Apoi puneti totul la cuptor (cam pentru 1 ora + 1/2), pana e facuta carnea si orezul e fiert. Se va forma putina crusta deasupra. Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii