1. Ardeiul gras se spala, se taie in jumatate si se curata de seminte. Pulpele de pui se spala, se taie in jumatati si se usuca cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se lasa deoparte.
2. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce orezul devine sticlos. Se stinge cu supa de carne sau de legume fierbinte, se adauga bucatile de carne, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, 30 minute.
3. Se adauga ardeiul gras taiat cubulete si mazarea, se amesteca putin si se pune in cuptorul incins, la foc potrivit, 15 minute. Se mai poate adauga supa sau ap
a, daca orezul a absorbit tot sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii