Cartofii se taie cam de 2 cm si se prajesc in uleiul incins la 170 gradeC pentru 2-3 min(se scoate pe un servet de hartie).Dupa ce s-au scos cartofii, se adauga in acelasi ulei incins ciupercile si fasolea pastai tot pentru 2-3 min.Intre timp se pregateste sosul cu ingredientele de mai sus. Carnea de pui se taie bucati potrivite apoi se da prin amidon si oul batut.Intr-o tigaie se adauga putin ulei si se prajeste puiul pe ambele parti.Dupa ce s-a prajit bine carnea de pui se adauga legumele care au fost prajite in ulei,prazul si ghimbirul,iar la sfarsit sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii