Pui cu patrunjel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui,
  • cinci radacini de patrunjel (mai marisoare),
  • marar si patrunjel verde,
  • o rosie,
  • o ceapa,
  • un pahar cu vin,
  • trei linguri de ulei,
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati, si se aseaza intr-o cratita.

Se taie ceapa marunt. Patrunjelul se curata si se taie felioare subtiri.

Se taie mic mararul si patrunjelul verde. Se curata rosia de pielita si seminte si se taie felioare.

Se adauga la pui toate aceste alimente, se sareaza putin, se toarna uleiul si vinul si se da la cuptor sa fiarba inabusit.

Se poate servi si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise