autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu patrunjel

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
un pui,, cinci radacini de patrunjel (mai marisoare),, marar si patrunjel verde,, o rosie,, o ceapa,, un pahar cu vin,, trei linguri de ulei,, sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati, si se aseaza intr-o cratita.
Se taie ceapa marunt. Patrunjelul se curata si se taie felioare subtiri.
Se taie mic mararul si patrunjelul verde. Se curata rosia de pielita si seminte si se taie felioare.
Se adauga la pui toate aceste alimente, se sareaza putin, se toarna uleiul si vinul si se da la cuptor sa fiarba inabusit.
Se poate servi si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto si patrunjel verde

Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto si patrunjel verde

Pulpele spalate si zvantate se subtiaza cu lama unui cutit, se condimenteaza si se sareaza. Peste

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!)

Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!)

Pieptul de pui se spala si se feliaza Feliile se bat usor , se adauga piper si sare, si se ung cu

20 voturi    22 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pui,
  • cinci radacini de patrunjel (mai marisoare),
  • marar si patrunjel verde,
  • o rosie,
  • o ceapa,
  • un pahar cu vin,
  • trei linguri de ulei,
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Ficatei lejeri la cuptor