autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu patrunjel

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
un pui,, cinci radacini de patrunjel (mai marisoare),, marar si patrunjel verde,, o rosie,, o ceapa,, un pahar cu vin,, trei linguri de ulei,, sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati, si se aseaza intr-o cratita.
Se taie ceapa marunt. Patrunjelul se curata si se taie felioare subtiri.
Se taie mic mararul si patrunjelul verde. Se curata rosia de pielita si seminte si se taie felioare.
Se adauga la pui toate aceste alimente, se sareaza putin, se toarna uleiul si vinul si se da la cuptor sa fiarba inabusit.
Se poate servi si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!)

Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!)

Pieptul de pui se spala si se feliaza Feliile se bat usor , se adauga piper si sare, si se ung cu

20 voturi    22 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform cu lama unui cutit, in partile mai carnoase,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pui,
  • cinci radacini de patrunjel (mai marisoare),
  • marar si patrunjel verde,
  • o rosie,
  • o ceapa,
  • un pahar cu vin,
  • trei linguri de ulei,
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Muschi de vitel cu sos
Cookie Settings