autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

pui cu piper negru.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
1 pui de aprox 1kg, 4 lingurite piper negru, 5 lingurite frunze coriandru proaspat tocat (io il cam sar, ca nu am mereu), 1 lingurita Garam Masala (condiment indian - parti egale de scortisoara, chimen si piper, pisate si amestecate), 6 catei de usturoi taiati felii subtiri, 4 linguri de ulei, 2 linguri suc de lamaie, 4 cepe mijlocii, tocate marunt, 4 rosii mari, tocate marunt, 120 ml iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. se curata si se taie puiul in 8 bucati. Se bate iaurtul si se amesteca cu piperul, jumatate din usturoi, sucul de lamaie si sare dupa gust. Se amesteca bine si se pune carnea - se lasa la marinat cel putin 30 min.
2. incingeti uleiul intr-o cratita mai mare si caliti ceapa pana se rumeneste usor. Adaugati usturoiul ramas si caliti pana devine ceapa brun aurie. Puneti rosiile si lasati pe foc amestecind mereu, pana se separa grasimea pe marginile cratitei.
3. adaugati bucatile de carne si marinata si lasati sa fiarba 4-5 min, amestecind mereu. Puneti 250 ml apa si lasati sa fiarba pana da in clocot.
Se lasa pe urma la fiert la foc mocnit, amestecind din cand in cand, pana se fragezeste puiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu piper negru." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de pasare cu mazare

Ficat de pasare cu mazare

Ficatul de pasare se tine cam 20’ in lapte rece , dupa care se scoate si se pune pe un servet de

12 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Placinta pastorului / Shepherd's pie

Placinta pastorului / Shepherd's pie

Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul) se pune uleiul si se caleste carnea. Se asezoneaza

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui de aprox 1kg
  • 4 lingurite piper negru
  • 5 lingurite frunze coriandru proaspat tocat (io il cam sar
  • ca nu am mereu)
  • 1 lingurita Garam Masala (condiment indian - parti egale de scortisoara
  • chimen si piper
  • pisate si amestecate)
  • 6 catei de usturoi taiati felii subtiri
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 4 cepe mijlocii
  • tocate marunt
  • 4 rosii mari
  • tocate marunt
  • 120 ml iaurt

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Kabsa cu pui – specific tarilor arabe