Fasiile de pui se pudreaza cu sare si piper, si cu plantele aromatice (si cine prefera mai picant poate pune si boia iute de ardei).
Se incinge uleiul intr-o tigaie mai mare in care se adauga puiul si se rumeneste la foc iute pe toate partile, timp de 2-3 minute. Se adauga ardeiul taiat si rondelele de ceapa verde si se frig si ele 2 minute. Se adauga sucul de lamaie si sosul de soia si se fierbe 2-3 minute, pana scade usor, si amestecati continuu. Se serveste puiul pe un pat de taitei de orez si presarati coriandru proaspat tocat si fasii subtiri din firul de ceapa verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii