Ingrediente
4 pulpe de pui, dezosate fara piele, taiate in fasii subtiri, 1 lingurite boia de ardei dulce (cine prefera picant foloseste iute), 2 lingurite plante aromatice provensale (cimbru, oregano, patrunjel), 2 linguri ulei de masline, 1 ardei gras rosu taiat felii subtiri, 1 legatura ceapa verde, taiata rondele, sucul de le o lamaie mai mica, 1 lingura sos de soia, 1 lingura corandru proaspat tocat, 1 fir de ceapa verde, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Se incinge uleiul intr-o tigaie mai mare in care se adauga puiul si se rumeneste la foc iute pe toate partile, timp de 2-3 minute. Se adauga ardeiul taiat si rondelele de ceapa verde si se frig si ele 2 minute. Se adauga sucul de lamaie si sosul de soia si se fierbe 2-3 minute, pana scade usor, si amestecati continuu. Se serveste puiul pe un pat de taitei de orez si presarati coriandru proaspat tocat si fasii subtiri din firul de ceapa verde.