autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu portocal si dulceata

Autor: rolly rolly (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rolly rolly (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2008

Ingrediente
100gr. piept de pui, 100gr. portocala, 30gr.dulceata de cocaze, 20gr. smantana dulce, 10gr. sos demiglas, 5gr. eros pista

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie bucatele pieptul de pui, se pune o tigaie pe foc, se adauga uleiul nu foarte mult, se caleste bine aproape pana este facut puiul, se adauga smantana dulce, se lasa sa fiarba circa 1 min.

Demiglasul se prepara intr-un vas, ca si budinca la apa rece, se toarna in tigaie si se amesteca continu la foc incet, se adauga eros pista, piper, sare dupa gust. Portocala se curata de coaja si se taie rondele, dulceata se serveste peste preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu portocal si dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele crocante

Snitele crocante

Se portioneaza pieptul de pui, se bate carnea, se sareaza si se condimenteaza cu un amestec picant

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui intreg in aluat

Pui intreg in aluat

Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Unge cu putin ulei de masline un vas termorezistent. Pentru aluat,

26 voturi    14 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    rolly rolly (Maestru bucatar) , 07 octombrie 2009

    demiglas este o baza de sos (soso brun) 'extrasul de sos brun "se gaseste in metro selgros si costa cam 70 de ron

  • Fara foto

    Nadia , 10 august 2009

    Eros pista este o pasta de ardei foarte iute. Se gaseste in borcanele mici cam in toate magazinele(de provenienta este din Ungaria), iar de sosul demiglas nici eu n-am auzit pana acum . Poate ne spune cineva ce este si ce gust are! Mancarea e interesanta(combinatia pui-dulceata-portocala).

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

    Sos demiglas, eros pista sunt ingrediente de care nu am auzit, ce sunt? Altfel, mancarea arata tare bine, imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100gr. piept de pui
  • 100gr. portocala
  • 30gr.dulceata de cocaze
  • 20gr. smantana dulce
  • 10gr. sos demiglas
  • 5gr. eros pista

Raporteaza reteta

rolly rolly (Maestru bucatar)

demiglas este o baza de sos (soso brun) 'extrasul de sos brun "se gaseste in metro selgros si costa cam 70 de ron

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne