autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu portocale a la Adina

Autor: albinuta_eu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: albinuta_eu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 mai 2010

Ingrediente
4 piepti de pui dezosati, 750 g cartofi, 4 catei de usturoi, 450 g ardei copti (taiati fasii), 2 portocale curatate, 200 g masline, un praf cimbru, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Incinge 2 linguri ulei intr-o tigaie. Prajeste carnea de pui pe ambele de parti, timp de 8-10 minute. Adauga cartofii si uleiul ramas, cimbru si usturoi si amesteca bine.


Incinge cuptorul la 200 C. Pune tigaia la cuptor aproximativ 15 minute pana incep cartofii sa se inmoaie. Scoate tava, adauga portocalele, ardeii copti si maslinele si lasa la cuptor inca 5 minute, pana cand pieptii de pui si cartofii sunt complet fierti.


Aseaza tava pe o planseta din lemn si adu-o la masa. Lasa pe fiecare sa se serveasca direct din tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu portocale a la Adina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costite de porc la punga

Costite de porc la punga

Costita se taie si se presara cu condimentul knorr. Se adauga costitele in punga, se perforeaza punga

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 piepti de pui dezosati
  • 750 g cartofi
  • 4 catei de usturoi
  • 450 g ardei copti (taiati fasii)
  • 2 portocale curatate
  • 200 g masline
  • un praf cimbru
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura vanatoreasca cu paste si sos