In vasul care va merge la cuptor mai tirziu, se pune untul,se infierbinta si se asdauga puiul care se rumeneste pe toate partile. Se adauga sucul de la cele 4 portocale, ceapa, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul si se adauga 2 pahare de apa fierbinte.
Se da la cuptor si se coace la foc redus pentru 1 1/2 h. Se serveste pe platou decorat cu felii de portocala, crengute de rozmarin si o floare din rosie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii