autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Pui cu portocale

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 pui de aproximativ 1 kg (cel mai bine legat cu sfoara ), 100g unt, 2 cepe albe fin tocat4 portocale cuisoare,scortisoara ,sare ,piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

In vasul care va merge la cuptor mai tirziu, se pune untul,se infierbinta si se asdauga puiul care se rumeneste pe toate partile. Se adauga sucul de la cele 4 portocale, ceapa, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul si se adauga 2 pahare de apa fierbinte.

Se da la cuptor si se coace la foc redus pentru 1 1/2 h. Se serveste pe platou decorat cu felii de portocala, crengute de rozmarin si o floare din rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

20 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu miere si portocale

Pui cu miere si portocale

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

2 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui de aproximativ 1 kg (cel mai bine legat cu sfoara )
  • 100g unt
  • 2 cepe albe fin tocat4 portocale cuisoare,scortisoara ,sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Coaste de porc picante