Taiem morcovul in cubulete mici. Tocam marunt usturoiul. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Taiem rosiile in cubulete. Taiem prazul in rondele. Tocam marunt menta si patrunjelul.
Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam pulpele de pui si le prajim usor, cat sa isi schimbe culoarea, pe toate partile.
Punem rondelele de praz, morcovul, ardeiul si usturoiul.
Condimentam cu piper macinat si sare. Amestecam si lasam totul sa se caleasca la foc mic, timp de 3-4 minute.
Punem boia de ardei. Turnam cele 2 cani cu apa calda, amestecam si lasam totul sa fiarba la foc mic, acoperit, timp de 30 de minute.
Verificam carnea daca este fiarta, cu o furculita.
Punem buchetelele de conopida, acoperim cratita cu un capac si lasam totul sa fiarba timp de 5 minute.
Punem rosiile si menta, amestecam si mai lasam sa fiarba, tot acoperit, inca 10 minute.
Gustam si condimentam cu sare si piper macinat, daca mai este nevoie.
Presaram deasupra patrunjel tocat si inchidem aragazul.
Servim.
Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/kfAY1JDzAxQ
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii