autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu roquetta si orez

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
500 gr piept de pui taiat in cuburi, 500 ml smântâna lichida (chiar si "light"), 100 gr roquetta italiana, feliute de parmiggiano taiate subtire, 100 gr rosii uscate si marinate in ulei, usturoi, sare, piper, orez ptr 2 persoane

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se marineaza cuburile de piept de pui cu usturoi si piper in putin ulei de masline cca 12 ore inainte de preparare (de seara pâna a doua zi).
Se pune orezul la fiert intr-o oala, cu apa si un cub de Knorr legume.
Intr-o tigaie mai inalta se rumeneste puiul fara a mai adauga grasime; se adauga rosiile uscate din borcan (gasiti in magazin)cu uleiul lor, amestecând cu o lingura in continuu, la foc iute. Se adauga smântâna, putina sare si piper ptr gust, se ia de pe foc si se adauga roquetta proaspata. acoperiti tigaia imediat si lasati 2-3 minute inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu roquetta si orez " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Spalam ardeii, le scotem capacele ( dar le pastram) si ii scuturam da toate semintele. Dovleceii

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin

Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin

O alta reteta din Turul Frantei Eurosport, de data aceasta din Savoia. Fricassée = bucati de carne

15 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui taiat in cuburi
  • 500 ml smântâna lichida (chiar si "light")
  • 100 gr roquetta italiana
  • feliute de parmiggiano taiate subtire
  • 100 gr rosii uscate si marinate in ulei
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • orez ptr 2 persoane

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Friptura cu cimbru si patatas bravas