autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui cu roquetta si orez

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
500 gr piept de pui taiat in cuburi, 500 ml smântâna lichida (chiar si "light"), 100 gr roquetta italiana, feliute de parmiggiano taiate subtire, 100 gr rosii uscate si marinate in ulei, usturoi, sare, piper, orez ptr 2 persoane

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se marineaza cuburile de piept de pui cu usturoi si piper in putin ulei de masline cca 12 ore inainte de preparare (de seara pâna a doua zi).
Se pune orezul la fiert intr-o oala, cu apa si un cub de Knorr legume.
Intr-o tigaie mai inalta se rumeneste puiul fara a mai adauga grasime; se adauga rosiile uscate din borcan (gasiti in magazin)cu uleiul lor, amestecând cu o lingura in continuu, la foc iute. Se adauga smântâna, putina sare si piper ptr gust, se ia de pe foc si se adauga roquetta proaspata. acoperiti tigaia imediat si lasati 2-3 minute inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu roquetta si orez " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui taiat in cuburi
  • 500 ml smântâna lichida (chiar si "light")
  • 100 gr roquetta italiana
  • feliute de parmiggiano taiate subtire
  • 100 gr rosii uscate si marinate in ulei
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • orez ptr 2 persoane

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui tailandez