autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu roquetta si orez

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
500 gr piept de pui taiat in cuburi, 500 ml smântâna lichida (chiar si "light"), 100 gr roquetta italiana, feliute de parmiggiano taiate subtire, 100 gr rosii uscate si marinate in ulei, usturoi, sare, piper, orez ptr 2 persoane

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se marineaza cuburile de piept de pui cu usturoi si piper in putin ulei de masline cca 12 ore inainte de preparare (de seara pâna a doua zi).
Se pune orezul la fiert intr-o oala, cu apa si un cub de Knorr legume.
Intr-o tigaie mai inalta se rumeneste puiul fara a mai adauga grasime; se adauga rosiile uscate din borcan (gasiti in magazin)cu uleiul lor, amestecând cu o lingura in continuu, la foc iute. Se adauga smântâna, putina sare si piper ptr gust, se ia de pe foc si se adauga roquetta proaspata. acoperiti tigaia imediat si lasati 2-3 minute inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu roquetta si orez " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui prajite in piure de cartofi

Pulpe de pui prajite in piure de cartofi

Spalam pulpele si le punem la fiert in apa cu sare si un praf de chili.Curatam 4 cartofi si-i fierbem

17 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ficatei cu mujdei de usturoi si mamaliga

Ficatei cu mujdei de usturoi si mamaliga

Spalam ficatul si il lasam sa se scurga bine de apa. Incingem uleiul si punem ficatul la prajit pana

7 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui taiat in cuburi
  • 500 ml smântâna lichida (chiar si "light")
  • 100 gr roquetta italiana
  • feliute de parmiggiano taiate subtire
  • 100 gr rosii uscate si marinate in ulei
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • orez ptr 2 persoane

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
mazare cu pui