Se marineaza cuburile de piept de pui cu usturoi si piper in putin ulei de masline cca 12 ore inainte de preparare (de seara pâna a doua zi).
Se pune orezul la fiert intr-o oala, cu apa si un cub de Knorr legume.
Intr-o tigaie mai inalta se rumeneste puiul fara a mai adauga grasime; se adauga rosiile uscate din borcan (gasiti in magazin)cu uleiul lor, amestecând cu o lingura in continuu, la foc iute. Se adauga smântâna, putina sare si piper ptr gust, se ia de pe foc si se adauga roquetta proaspata. acoperiti tigaia imediat si lasati 2-3 minute inainte de servire.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii