autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu roquetta si orez

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
500 gr piept de pui taiat in cuburi, 500 ml smântâna lichida (chiar si "light"), 100 gr roquetta italiana, feliute de parmiggiano taiate subtire, 100 gr rosii uscate si marinate in ulei, usturoi, sare, piper, orez ptr 2 persoane

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se marineaza cuburile de piept de pui cu usturoi si piper in putin ulei de masline cca 12 ore inainte de preparare (de seara pâna a doua zi).
Se pune orezul la fiert intr-o oala, cu apa si un cub de Knorr legume.
Intr-o tigaie mai inalta se rumeneste puiul fara a mai adauga grasime; se adauga rosiile uscate din borcan (gasiti in magazin)cu uleiul lor, amestecând cu o lingura in continuu, la foc iute. Se adauga smântâna, putina sare si piper ptr gust, se ia de pe foc si se adauga roquetta proaspata. acoperiti tigaia imediat si lasati 2-3 minute inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu roquetta si orez " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FRIGARUI MUNTENESTI

FRIGARUI MUNTENESTI

Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote cu ceapa

Tocanita de pipote cu ceapa

Pipotele le punem intr-un vas cu apa rece si le lasam sa stea acolo vreo 20 de minute, apoi schimbam

5 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui taiat in cuburi
  • 500 ml smântâna lichida (chiar si "light")
  • 100 gr roquetta italiana
  • feliute de parmiggiano taiate subtire
  • 100 gr rosii uscate si marinate in ulei
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • orez ptr 2 persoane

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pulpa imbracata in verdeata la cuptor