In prima faza se spala puiul si se taie bucati apoi se presara cu sare si piper. Se asaza bucatile de pui intr-o tava, se presara cu ulei si se pune o cana de apa apoi se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins in prealabil. Intre timp se dau rosiile pe razatoarea mare, se toaca verdeturile si se piseaza usturoiul, apoi se amesteca totul pana cand veti obtine un sos omogen. Dupa aproximativ 30 de minute, se ia folia de pe tava si se toarna sosul de rosii realizat anterior. Se introduce tava iarasi la cuptor pentru alte 30 de minute. Din cand in cand se presara peste carne sos-ul din tava. Puiul astfel gatit se serveste cu o garnitura de cartofi sau orez si eventual muraturi.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii