Taiati pieptul de pui in fisii si asezati intr-o tava. In 100 ml apa se aduga 2 linguri ulei si restul de ingredinte si amestecati bine. Adaugati compozitia obtinuta peste pui si lasa-ti la marinat 20 min. Caliti carnea marinata impreuna cu rosiile taiate marunt timp de 5 min. Aduagati sare si mai lasa-ti in tigaie timp de 10 min si amestecati din cind in cind. Se serveste cald sau imediat ce este gata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii