Pieptul de pui se spala si se taie bucati nu prea mari se sareaza si se pune intr-o cratita peste uleiul incins. Dupa cateva minutese adauga peste pui, ciupercile si rosiile curatate, spalate in prealabil si taiate bucati. Se adauga usturoiul taiat si el in bucati mici, piperul si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac timp de 30 de minute. Dupa 30 minute se sareaza dupa gust si se da de pe foc. Se poate servi cald cu o garnitura langa sau cu mamaliguta calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii