Pieptul de pui se spala si se taie bucati nu prea mari se sareaza si se pune intr-o cratita peste uleiul incins. Dupa cateva minutese adauga peste pui, ciupercile si rosiile curatate, spalate in prealabil si taiate bucati. Se adauga usturoiul taiat si el in bucati mici, piperul si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac timp de 30 de minute. Dupa 30 minute se sareaza dupa gust si se da de pe foc. Se poate servi cald cu o garnitura langa sau cu mamaliguta calda.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii