autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu carne

Pui cu rozmarin si suc de portocale

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
500g bucati de pui fara os si piele, 1 lingurita boia dulce de ardei, 1 lingurita de piper macinat, 1 pahar de suc de portocale, 1 lingurita de rozmarin, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita de maghiran

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul.
Puneti puiul intr-un vas de Jena sau ceramica smaltuita prevazut cu capac.
Presarati boia si piper.
Amestecati restul ingredientelor intr-un vas si turnati peste carnea de pui.
Acoperiti cu capacul si coaceti timp de o ora la foc potrivit.
Garnituri:
- mix de legume (de preferat o varianta care include muguri de bambus) tras la tigaie in putin ulei de masline
sau:
- orez rosu tailandez fiert impreuna cu cateva bucatele de ghimbir si usturoi (se inlatura cand se scurg de apa).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mâncare rece de iepure cu măsline

Mâncare rece de iepure cu măsline

Carnea de iepure se pune la fiert cu sare, citeva boabe de piper şi se lasă la fiert până se

5 voturi    0 comentarii
4h 5 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu pancetta si mustar

Copanele de pui cu pancetta si mustar

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi

16 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500g bucati de pui fara os si piele
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 1 pahar de suc de portocale
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 lingurita de maghiran

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de pui in sos picant