Incingeti cuptorul.
Puneti puiul intr-un vas de Jena sau ceramica smaltuita prevazut cu capac.
Presarati boia si piper.
Amestecati restul ingredientelor intr-un vas si turnati peste carnea de pui.
Acoperiti cu capacul si coaceti timp de o ora la foc potrivit.
Garnituri:
- mix de legume (de preferat o varianta care include muguri de bambus) tras la tigaie in putin ulei de masline
sau:
- orez rosu tailandez fiert impreuna cu cateva bucatele de ghimbir si usturoi (se inlatura cand se scurg de apa).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii