autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu carne

Pui cu rozmarin si suc de portocale

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
500g bucati de pui fara os si piele, 1 lingurita boia dulce de ardei, 1 lingurita de piper macinat, 1 pahar de suc de portocale, 1 lingurita de rozmarin, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita de maghiran

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul.
Puneti puiul intr-un vas de Jena sau ceramica smaltuita prevazut cu capac.
Presarati boia si piper.
Amestecati restul ingredientelor intr-un vas si turnati peste carnea de pui.
Acoperiti cu capacul si coaceti timp de o ora la foc potrivit.
Garnituri:
- mix de legume (de preferat o varianta care include muguri de bambus) tras la tigaie in putin ulei de masline
sau:
- orez rosu tailandez fiert impreuna cu cateva bucatele de ghimbir si usturoi (se inlatura cand se scurg de apa).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500g bucati de pui fara os si piele
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 1 pahar de suc de portocale
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 lingurita de maghiran

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Crispy cu orez