autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu carne

Pui cu rozmarin si suc de portocale

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
500g bucati de pui fara os si piele, 1 lingurita boia dulce de ardei, 1 lingurita de piper macinat, 1 pahar de suc de portocale, 1 lingurita de rozmarin, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita de maghiran

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul.
Puneti puiul intr-un vas de Jena sau ceramica smaltuita prevazut cu capac.
Presarati boia si piper.
Amestecati restul ingredientelor intr-un vas si turnati peste carnea de pui.
Acoperiti cu capacul si coaceti timp de o ora la foc potrivit.
Garnituri:
- mix de legume (de preferat o varianta care include muguri de bambus) tras la tigaie in putin ulei de masline
sau:
- orez rosu tailandez fiert impreuna cu cateva bucatele de ghimbir si usturoi (se inlatura cand se scurg de apa).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Oua Benedict

Oua Benedict

Pentru sosul hollandaise: Folositi un vas de sticla pe care il puteti pune peste un alt vas cu apa

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute de manzat in foi de tei

Sarmalute de manzat in foi de tei

Frunzele de tei au o savoare aparte, sunt fragede si bune mai ales in aceasta perioada, inainte de

13 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500g bucati de pui fara os si piele
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 1 pahar de suc de portocale
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 lingurita de maghiran

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti