Se portioneaza pieptul de pui in bucatele,la fel si cei doi cartofi si se pun intr-o tigaie adanca,peste cele doua linguri de ulei de masline extravirgin si lingura de unt,care sunt deja incinse.Perpelim atat bucatelele de pui cat si cele de cartof,dar cu atentie sa nu se farame cartoful.Adaugam ceapa rosie tocata marunt,usturoiul pisat,ghimbirul ras,pasta de ardei rosu dulce,rosiile taiate si scortisoara praf,le amestecam bine.Acoperim tigaia si o lasam sa fiarba la foc molcom 10 minute.La urma adaugam mierea de albine si maslinele verzi,condimentam si punem intr-o forma de yenna la cuptor, pentru 10 minute.Este o mancare super-delicioasa,mai ales daca presaram peste patrunjel verde tocat fin.La acest fel de mancare putem servi si un pahar de vin rosu.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii