autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, - 4 pulpe de pui (sau 4 bucati de piept),, - smantana,, - ciuperci,, - sare,, - piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se prajesc. Separat, ciupercile se spala, se curata, se taie fasii si se calesc. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana, diluata cu foarte putina apa calda (sau supa). Apoi se adauga si carnea si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de min. Se condimenteaza dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi

15 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin

9 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • - 4 pulpe de pui (sau 4 bucati de piept),
  • - smantana,
  • - ciuperci,
  • - sare,
  • - piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)