autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, - 4 pulpe de pui (sau 4 bucati de piept),, - smantana,, - ciuperci,, - sare,, - piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se prajesc. Separat, ciupercile se spala, se curata, se taie fasii si se calesc. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana, diluata cu foarte putina apa calda (sau supa). Apoi se adauga si carnea si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de min. Se condimenteaza dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA

CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA

Ciocanelele se spala bine,se curata de piele si se ung cu amestecul facut din miere si sosul Dijonnaise.Apoi

11 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi