autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, - 4 pulpe de pui (sau 4 bucati de piept),, - smantana,, - ciuperci,, - sare,, - piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se prajesc. Separat, ciupercile se spala, se curata, se taie fasii si se calesc. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana, diluata cu foarte putina apa calda (sau supa). Apoi se adauga si carnea si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de min. Se condimenteaza dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bors ardelenesc de pui cu smantana

Bors ardelenesc de pui cu smantana

Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar

50 voturi    18 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

Pieptul de pui se taie bucati si se pipereaza. Uleiul se pune intr-o tigaie sa se incalzeasca si

8 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Frigarui de pui cu sote de mazare