Pui cu smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • - 4 pulpe de pui (sau 4 bucati de piept),
  • - smantana,
  • - ciuperci,
  • - sare,
  • - piper.

Mod de preparare

Pulpele de pui se prajesc. Separat, ciupercile se spala, se curata, se taie fasii si se calesc. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana, diluata cu foarte putina apa calda (sau supa). Apoi se adauga si carnea si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de min. Se condimenteaza dupa gust.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor