autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
5 copanele de pui sau aripi, 1 ceapa, 500 ml smantana, sare, piper, 3 linguri faina, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin ulei si 2 linguri de apa ca sa nu se usuce prea tare.
In timp ce se prajeste carnea,se amesteca cele 3 linguri de faina cu putina apa rece,sare si smantana.
Ceapa se curata,se taie marunt si ce caleste in ulei si 2 linguri de apa.
Cand sa inmuiat ceapa se adauga faina diluata cu apa si smanatana si se amesteca continuu sa nu se prinda.
Se fierbe 5 minute dupa care se adauga copanele prajite,se amesteca continuu si se mai lasa 5 minute.
Se sareaza,se pipereaza si se adauga mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA

CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA

Ciocanelele se spala bine,se curata de piele si se ung cu amestecul facut din miere si sosul Dijonnaise.Apoi

11 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Bors ardelenesc de pui cu smantana

Bors ardelenesc de pui cu smantana

Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar

50 voturi    18 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Beatrice Bianca , 20 februarie 2014

    foarte bun , yamii <3

  • Patricia Iordache

    Patricia Iordache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Am salvat reteta. O voi incerca cat de curand!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    O bunatate!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Tare gustoasa ciulamaua ta ! Eu adaug patrunjel verde tocat si o servesc cu mamaliguta sau cu orez...

    • Fara foto

      maria mihalache , 29 mai 2010

      Foarte,foarte bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata bine...Si eu adaug putin usturoi...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Delicios

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      eu adaug usturoi, nu ceapa !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Patricia Iordache (Chef de cuisine)

Am salvat reteta. O voi incerca cat de curand!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite